BURSA KELES İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-215 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu İlçe Müdürler Toplantısı Yapıldı

2014-215 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu İlçe Müdürler Toplantısı Yapıldı

   2014-215 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu İlçe Müdürler Kurulu, Milli Eğitim Müdürümüz Şemsi İŞLEYEN başkanlığında Abdullah Akça İlk ve Ortaokulunda toplandı.

   Toplantıya Şube Müdürü Ahmet ALA, Şube Müdürü Bellgen BAYGARA KALEM, Okul / Kurum Müdürleri ve Müdür Yetkili Öğretmenler katıldı.

   Toplantıda 2014-2015 eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle sene sonu yapılacak idari işler, tatil döneminde yapılması gereken işler ve 2014-2015 eğitim öğretim yılında yapılan çalışmaların değerlendirmesi yapıldı.

   Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, "2014-2015 eğitim öğretim yılında yoğun bir tempoyla çalışarak başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirdik.Okullarımızın fiziki eksikliklerini gidererek öğretmen ve öğrencilerimizin rahat ortamlarda çalışmasını sağladık.Bir taraftan da öğretmen, öğrenci ve velileri bilgilendirici projelerle eğitim öğretimin kalitesini artırmaya çalıştık.Bunda  da başarılı olduk.Bu konuda gayretli çalışmalar sergileyen Okul Müdürlerine, Müdür Yardımcılarına, Öğretmenlere, Öğrencilere ve Velilere teşekkür ederim.Ayrıca bize desteğini esirgemeyen İlçe Kaymakamlarımız Sayın Bünyamin KARALOĞLU, Sayın Sercan YILMAZ ve Sayın Mustafa TÜRKCAN´a, Belediye Başkanımız Mehmet TEKE´ye ve personeline, Keles Koop. yöneticilerine şükranlarımı bildiririm.Bundan sonra da desteklerini beklerim" diyerek konuşmasını bitirdi.

   Okul Müdürleri, söz alarak okullarında yapılan çalışmaların sunumunu yaptı.Toplantının diğer gündem maddeleri görüşülerek sonlandırıldı.

 

.....

Cuma Mahallesi Atatürk Caddesi Hükümet Konağı Kat3 PK 16740 Keles/BURSA - 02248612897

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.