BURSA KELES İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015- 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KARNE DAĞITIM TÖRENİ

2015- 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KARNE DAĞITIM TÖRENİ

 

2015- 2016 Eğitim Öğretim yılı yarıyıl sonu karne dağıtım töreni ilçemiz Gelemiş İlkokulunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemsi İŞLEYEN, İlçe Müftüsü Sayın Hasan TANRIKULU, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet ALA, Gelemiş İlkokulu Müdürü, öğretmenleri, velileri ve öğrenciler katıldı. Karne alan öğrencilere eğitim setleri hediye edildi.

 

Törende konuşa İlçe milli Eğitim Müdürü Şemsi İŞLEYEN şunları söyledi.  

 

Sevgili öğrenciler, birinci dönem boyunca yürüttüğünüz eğitim-öğretim çalışmalarından dolayı sizleri tebrik ediyorum. Çalıştınız ve başardınız. Birinci başarınız derslere zamanında gidip gelmeniz. İkinci başarınız, öğretmenlerinize ve arkadaşlarınıza olan saygı ve sevginiz. Üçüncü başarınız edindiğiniz bilgiler.  Tatili hak ettiniz bolca dinlenin. Canınız kitap okumak isterse internetten EBA’ya (Eğitime Erişim Ağı) girin. Canınız oyun isterse İnternetten EBA’ya (Eğitime Erişim Ağı) girin. Canınız macera isterse internetten EBA’ya (Eğitime Erişim Ağı) girin. İnanın bana EBA  (Eğitime Erişim Ağı) size dolu dolu bir tatil yaşatacaktır.

 

 

 

            Kıymetli velilerimiz, yapıcı bir yaklaşımla, öğrencilerimizin başarılarını ödüllendirip eksikliklerini tamamlama yönünde desteklerinizi esirgemeyiniz. Tatil süresince “EBA” (Eğitime Erişim Ağı) modüllerini çocuğunuzla beraber inceleyin. İnanın sizde mutlu olacaksınız. Öğrencilerimizin başkaca özel bir desteğe ihtiyacı olmayacaktır. Çocuklarımızla tatil boyunca birlikte vakit geçirmeye önem verin. Onları çokça sevin sevdiğinizi onlara ifade edin. En güçlü nasihatiniz sevgi olsun.

 

Geleceğimizi şekillendiren sevgili öğretmenlerimiz, tüm umudumuz, yarınımız olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri, hem akademik hem de ahlaki olarak gelişmeleri için gösterdiğiniz üstün çabadan dolayı sizleri tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cuma Mahallesi Atatürk Caddesi Hükümet Konağı Kat3 PK 16740 Keles/BURSA - 02248612897

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.